امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جایگاه تشخیص آنزیم
#2
سلام 
ببینید آنزیم محدود کننده دست پخت باکتری و یکی از وسایل حفاظتی باکتریها بر علیه مهاجمین خارجی که وارد باکتری می شوند هست . این مهاجمین خارجی معمولا ویروس ها هستند که انگل اجباری درون سلولی هستند . یا DNAکمکی پلازمید که وارد باکتری میشه . جایگاه تشخیص آنزیم EcoRIدر خود DNA باکتری متیله شده یعنی جوری شده که توسط آنزیم شناسایی نمیشه . با توجه به اینکه آنزیم ها اختصاصی عمل می کنند . بنابراین خود آنزیم بر روی به اصطلاح DNA خودی تاثیری ندارد چون اندام هدفش تغییر فرم داده شده و این نکته را هم بدونیم اگه DNA خارجی وارد باکتری بشه و آنزیم محدود کننده باهاش برخورد نکنه ممکن هست دو دلیل داشته باشه یا رو ش اندام هدف نداشته باشه یا دچار تغییر فرم شده که حالا آنزیم دیگه نمی تونه کار شناسایی را انجام بده 

          زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست  
             هرکسی نغمه خود خواند واز صحنه رود 
             صحنه پیوسته بجاست   
                                               خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد                                   

                                                                          https://forum.yazdanparast.com/                                                                           



پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
جایگاه تشخیص آنزیم - توسط عاطفه حمیدی نسب - ۱۶ دي ۱۳۹۳، ۲۰:۵۹ س
RE: جایگاه تشخیص آنزیم - توسط admin - ۱۷ دي ۱۳۹۳، ۰۱:۱۱ چ

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان