۲۴ مهر ۱۳۹۳، ۲۲:۴۸ پ
سوء تفاهم نشه اقا پوریا.ولی خب شما از واژه های درستی استفاده نکردید.اقای یزدانپرست هم با جملات خوبی از شما انتقاد کردن ولی به عکس شما.......! یه عذر خواهی بزرگ به اقای یزدانپرست بدهکارید..ببینید من نمیگم بزرگترا اشتباه نمیکنن و همیشه ما کوچیکترا باید کوتاه بیایم.اما احترام چیز خوبیه و این به معنای تسلیم شدن نیست.منم علامه نیستم و مطمئنا شما بهتر از من معنای احترام رو میدونید.این که شما تو بعضی زمینه ها مخصوصا درس خوندن از خودتون خیلی مطمئنید باعث شده بگم اعتماد به نفستون خیلی بالاست.البته حتما شما این توانایی ها رو تو خودتون میبینید که به زبون میارید ولی کاش با جملات قشنگ تری اینو میگفتین.کلمات شما قدرت دارند
عجولانه از کلماتتان استفاده نکنید . . . بلکه عاقلانه از ان ها استفاده کنید.به هرحال بشین و بتمرگ یه معنی میدن ولی قدرت نفوذ اولی خیلی بیشتره.احساس میکنم دیگه زیادی حرف زدم!!
یه وقت از من ناراحت نشید منظوری ندارم واین فقط یه انتقاد و بس!براتون آرزوی موفقیت میکنم
یا علی
عجولانه از کلماتتان استفاده نکنید . . . بلکه عاقلانه از ان ها استفاده کنید.به هرحال بشین و بتمرگ یه معنی میدن ولی قدرت نفوذ اولی خیلی بیشتره.احساس میکنم دیگه زیادی حرف زدم!!

یا علی
خدایا ...!
گاهی تو را بزرگ می بینم و گاهی کوچک ،
این تو نیستی که بزرگ می شوی و کوچک ...
این منم که گاهی نزدیک می شوم و گاه دور ...!
گاهی تو را بزرگ می بینم و گاهی کوچک ،
این تو نیستی که بزرگ می شوی و کوچک ...
این منم که گاهی نزدیک می شوم و گاه دور ...!