مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری/ایمیل:
  

گذرواژه‌
  





جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 83
» آخرین عضو: بلیط هواپیما چارتر ۴۲۴
» موضوعات انجمن: 107
» ارسال‌های انجمن: 458

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 7 کاربر آنلاین هستند.
» 0 عضو | 7 مهمان

آخرین موضوع‌ها
برای مدرسه بخونیم یا کانو...
انجمن: کنکور
آخرین ارسال توسط: admin
۱۵ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۰۳ پ
» پاسخ: 0
» بازدید: 3,883
برنامه ریزی .... بله یا ن...
انجمن: کنکور
آخرین ارسال توسط: admin
۱۵ آذر ۱۳۹۷، ۲۰:۳۹ پ
» پاسخ: 0
» بازدید: 3,876
یه متن انگیزشی برا کنکوری...
انجمن: کنکور
آخرین ارسال توسط: rezadehghan
۱۲ خرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۴۱ ش
» پاسخ: 4
» بازدید: 9,897
روش صحیح مطالعه برای کنکو...
انجمن: کنکور
آخرین ارسال توسط: fns4565
۱۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۰۳ چ
» پاسخ: 0
» بازدید: 4,747
کنکور 94
انجمن: کنکور
آخرین ارسال توسط: admin
۱۱ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۳۰ د
» پاسخ: 0
» بازدید: 30,519

 
  برای مدرسه بخونیم یا کانون ؟؟؟؟
ارسال کننده: admin - ۱۵ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۰۳ پ - انجمن: کنکور - بدون پاسخ

یکی از مواردی که کرارا شنیده میشه این هست 
برای مدرسه درس می خونم اصلا کاری به کانون ندارم .....
برعکسش هم هست من به مدرسه کاری ندارم برای کانون می خونم ...

وقتی خودم میشنوم برام خیلی جالب بود که برنامه چی هست ؟؟؟؟ بعضی از خانواده ها براین باوربودند که کانون و مدرسه اصلا دوتا هستند . 
البته باید این نکته را اعتراف کنیم که ممکن هست برنامه کانون با برنامه مدرسه یکی نباشه به این صورت که یا مدرسه جلوتر باشه یا کانون ....این جای تامل دارد که بازم کانون پیش بینی های لازم را کرده .. عادی یا موازی ....
ولی بیایید واقع بین باشیم 
تا وقتی سالم هستیم خداراشکر شاد و خرم و سرحال هستیم . اگه خدای ناکرده به پزشک مراجعه کنیم و پزشک یه گزارش به مابده که مثلا در معرض حمله قلبی هستیم اون وقت هست که .....................................

کانون چه کاری برای ما انجام می دهد یه برنامه میده و براساس آن برنامه مدون آزمون برگزار می کند و مهم تر از هرچیزی به سرعت گزارش و نتایج آزمون را در اختیارمون قرار می دهد این گزارش و نتایج هست که به کمک ما می آید و ما می توانیم براساس این گزارش خودمون را ویرایش کنیم و نقص هایمان را بشناسیم و آنها را برطرف کنیم .

چاپ این مطلب

  برنامه ریزی .... بله یا نه
ارسال کننده: admin - ۱۵ آذر ۱۳۹۷، ۲۰:۳۹ پ - انجمن: کنکور - بدون پاسخ

یکی از مهمترین مواردی که جهت آموزش پیشنهاد می شود روندی هست تحت عنوان برنامه ریزی حالا بله یا نه ...
بعید می دونم کسی برنامه ریزی نداشته باشد یعنی هرشخص با هر روند و فرایندی که داشته باشد صاحب برنامه هست .

حالا ممکن هست این برنامه ذهنی باشد خیالی باشد و........
هستند کسانی که قبل از انجام هر کاری آن را ذهنی مرور می کنند شاید همین برنامه آنها باشد یا قبل از انجام کاری .......
پس این نکته را می دونیم که خدا را شکر همه ما صاحب سبک و برنامه هستیم ....

منتهی چرا تاکید روی برنامه می کنیم و چه برنامه ای کارامد تر هست جای تامل دارد . 
بعضیا برنامه را با گزارش اشتباه گرفتن بعضی از بچه ها معمولا آخرشب میاین یه حساب و کتاب انجام میدهند که امروز چکار کریدم و ثبت می کنند که مثلا امروز 5 ساعت درس خواندیم ولی این هیچ ربطی به برنامه ریزی ندارد و یه گزارش کار هست . متاسفانه گزارش برای فرد زیاد اهمیتی ندارد فقط برای بالادست که ممکن هست رو گزارش کار کنند....

اما برنامه چیست ؟
اگه قبل از انجام کاری جهت بهترانجام دادن آن و تعین زمان و انرژی لازم دست به کار شدیم و یک نقشه راه را ترسیم کردیم به صورت مکتوب و مدون و خودمان را پایبند به اجرای آن کردیم و سپس خروجی آن کنترل بشه این روند برنامه نام دارد . 
برای مثال عصر جمعه برای هفته آینده برنامه طراحی کنیم در این برنامه تمام نیازمندی ما لحاظ بشه و مهمتر از هرچیزی آن را اجرا نماییم . 
ما باید چک لیست داشته باشیم . 
یعنی باید اهم و مهم کنیم . به نظر میرسد ما طراحان خوبی باشیم 
Huh
ولی متاسفانه در هنگام اجرا دچار تردید و دو دلی میشویم . ما برنامه را اجرا نمی کنیم 
فردی موفق هست که به برنامه ریزی خود ایمان داشته باشد آن را اجرا و سپس از خروجی آن به نحو احسن استفاده نماید ....

پیش به سوی برنامه ریزی مدون و مهم تر از برنامه ریزی اجرای آن 

چاپ این مطلب

  روش صحیح مطالعه برای کنکور؛ ۵ راهکار برای بدست آوردن رتبه دلخواه
ارسال کننده: fns4565 - ۱۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۰۳ چ - انجمن: کنکور - بدون پاسخ

مطالعه برای کنکور با درس خواندن برای یک امتحان معمولی کمی متفاوت است. مطالعه‌ی حجم زیادی از درس‌ها و اطلاعات برای آزمونی که چند ساعت طول می‌کشد تمرکز و انرژی بیشتری می‌طلبد. اما جای نگرانی نیست؛ اگر به روش درست مطالعه کنید، این آزمون بزرگ را هم با موفقیت پشت سر خواهید گذاشت. شاید کنکور یا هر آزمون بزرگ دیگری کمی دلهره‌آور به نظر برسد، اما در پایان این مطلب به رویکرد مناسبی درباره‌ی روش صحیح مطالعه برای کنکور می‌رسید. پس همراه ما باشید.


برای موفقیت در کنکور باید:
  • بهترین تکنیک‌های مطالعه را فرا بگیرید؛

  • با تکیه بر یک برنامه‌ریزی مدون هر روز مطالعه کنید؛

  • عادت‌های غذایی، خواب و برنامه‌ی ورزش خود را بهبود ببخشید؛
تکنیک‌های مطالعه

دو تکنیک سودمند برای مطالعه وجود دارد که آشنایی با آنها ضروری است.
اثر فاصله‌گذاری
ساده‌ترین روش برای جذب انبوه اطلاعات استفاده از اثر فاصله‌گذاری است. پژوهشگران این روش را در میان یافته‌های گوناگون در زمینه‌ی یادگیری «یکی از چشمگیرترین پدیده‌ها» می‌دانند.
وقتی چیز جدیدی یاد می‌گیرید مغزتان این آموخته‌ی جدید را در نورون‌ها ذخیره می‌کند. سپس این نورون‌ها با نورون‌های حاوی دانسته‌های پیشین ارتباط برقرار می‌کنند و شبکه‌ای از معانی به‌هم‌پیوسته را شکل می‌دهند، اما تقویت این نورون‌ها و گسترش شبکه‌ی معنایی با یک بار تلاش کار آسانی نیست. به عبارتی برای مغز ممکن نیست که گذرگاه‌های عصبی را تنها در یک روز به حدی گسترش دهد که آموخته‌های جدید برای همیشه در ذهن ذخیره بشوند (برای همین نیاز به تکرار داریم). به همین دلیل اگر موضوعی را طی یک یا دو روز به سختی مطالعه کنید، با اینکه ساعت‌های طولانی را صرف مطالعه کرده‌اید، به نتیجه‌ی مناسبی در به‌ یادآوردن آن مطالب نخواهید رسید.
پژوهش‌ها نشان‌ داده‌اند اگر مغز را در معرض اطلاعات جدید بگذارید و سپس دستِ‌کم یک روز تا مطالعه‌ی بعدی صبر کنید، به نتیجه‌ی بهتری در به‌ یاد‌آوردن آن اطلاعات می‌رسید. در این مدت مغز فرصت می‌یابد تا ارتباطات عصبی شکل‌گرفته را تقویت کند؛ بنابراین دفعه‌ی بعد که در معرض همان اطلاعات قرار می‌گیرد از نظر فیزیکی برای استحکام ارتباطات آمادگی بیشتری دارد.
مثلا مطالعه‌ی موضوعی طی یک هفته، روزی یک بار بهتر از مطالعه‌ی ۳۰ باره‌ی آن در یک یا دو روز است. با اینکه تکرار کمتری داشته‌اید، اما همگام با روند طبیعی مغز برای ذخیره‌سازی اطلاعات پیش رفته‌اید. در مورد کنکور و هنگامی که یک سال برای آماده‌سازی فرصت دارید، شرایط کمی متفاوت، اما اصول و مبانی یکسان است. در روند مطالعه‌ صحیح برای کنکور باید به دفعات و با فاصله‌ اطلاعات لازم را به مغزتان ارائه کنید.

پیش‌خوانی

گام بعدی برای پشت سر گذاشتن موفقیت‌آمیز این آزمون تکنیکی به نام «پیش‌خوانی» است.

شما با حجم انبوهی از درس‌ها و مطالب روبه‌رو هستید اما نگران نباشید با استفاده از فاصله‌گذاری و پیش‌خوانی می‌توانید همه‌ی این مطالب را طی چند ماه چندین بار مرور کنید. مرور چندباره‌ با فاصله‌گذاری نقش کلیدی در به خاطر سپردن اطلاعات لازم دارد.
پیش‌خوانی روشی است برای دسته‌بندی اطلاعات به‌گونه‌ای که ‌مدیریت آن ساده باشد. فرض بر این است که هم‌زمان با آماده شدن برای کنکور در کلاس‌های درس هم شرکت می‌کنید؛ اگر اینطور نیست این روش را روی برنامه و کتاب‌های درسی‌تان پیاده کنید. درس و موضوعات مربوط به هر روز را یک روز قبل بخوانید. مطالب مهم و کلیدی را که به روش‌های دیگر مشخص نشده‌اند، هایلایت کنید، اما از هایلایت کردن جمله‌ی اصلی هر پاراگراف (معمولا جمله‌ی نخست هر پاراگراف که شامل محتوای اصلی آن بند است) خودداری کنید.
در کلاس یادداشت‌ بردارید. یادداشت‌هایتان باید منظم و به‌گونه‌ای باشد که به راحتی امکان مرور آنها همزمان با مرور فصل‌های مختلف را فراهم کند. با توجه به اینکه مطالب را از پیش خوانده‌اید یادگیری مؤثرتری خواهید داشت.
اکنون که آموزش و درک مطالب را پشت سر گذاشته‌اید، هنگام بازخوانی مطالب تنها عنوان‌ها، جمله‌ی اصلی (جمله‌ی نخست هر پاراگراف)، قسمت‌هایی که نویسنده بر آنها تأکید کرده است و بخش‌های هایلایت شده خودتان را بخوانید. در پایان خلاصه‌ی هر فصل شامل جمع‌بندی مطالب بیان‌شده در آن فصل را بخوانید.
بیشتر نکته‌های مهم و کلیدی در عنوان‌ها، جمله‌های اصلی پاراگراف، متن‌های مشخص‌شده (با حروف قطور، مورب یا روش‌های دیگر) و قسمت‌هایی است که خودتان هایلایت کرده‌اید. مثلا جمله‌ی اصلی شامل نکته‌ی کلیدی هر بند است و باقی جملات برای توضیح بیشتر بیان می‌شوند. پس اگر پیش از این تمام فصل را خوانده باشید اکنون با مرور جمله‌ی اصلی هر بند موضوع اصلی آن پاراگراف را به یاد می‌آورید. با این روش مطالعه‌ی هر فصل به جای یک ساعت یا بیشتر، تنها ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان می‌برد و شما برای مرور چندباره‌ی مطالب با فاصله‌گذاری که نقش حیاتی در به یاد سپردن مطالب دارد، فرصت خواهید داشت.
در کنار مطالعه‌ی مطالب مطابق با برنامه‌ریزی‌تان، هر روز یادداشت‌هایتان را مرور کنید، چون این مطالب را خودتان نوشته‌اید، مطالعه‌ی آنها زمان زیادی نمی‌گیرد. همچنین با این روش در نخستین مواجهه‌ی مغز با اطلاعاتی که برای آزمون لازم دارید، ارائه‌‌ی بی‌نقصی خواهید داشت.
اکنون باید روی تکرار در فاصله‌های معین تمرکز کنید تا مغزتان اطلاعات مشابه را بارها و بارها جذب کند و در عین حال با تعیین فاصله‌ی مناسب (دستِ‌کم یک روز) امکان ایجاد پیوند در شبکه‌ی عصبی و تقویت آن را فراهم کنید.
با تکنیک پیش‌خوانی می‌توانید روزانه حدود ۳۰۰ صفحه را همراه با یادداشت‌هایی که سر کلاس نوشته‌اید، در زمانی حدود ۲ ساعت مرور کنید. در نتیجه هر هفته ۲۴۰۰ صفحه را مرور و بنابراین طی چند ماه ۲۰ تا ۳۰ بار مطالب موردِ‌نیاز را با فاصله‌گذاری مرور خواهید کرد. به احتمال زیاد این مقدار مطالعه برای پوشش مطالب کلی و همچنین جزئیات مسائل کافی است.

به یاد سپردن فرمول‌ها و معادله‌ها

یکی از دغدغه‌های اساسی در پیگیری روش صحیح مطالعه برای کنکور به‌ یاد‌سپاری فرمول‌ها است.
با مطالعه‌ی کتاب و جزوه‌ی درسی، حضور در کلاس و انجام تمرین‌ها کاربرد و روش استفاده از فرمول‌ها را درک می‌کنید، اما برای به یاد سپردن آنها باید از تکنیک فاصله‌گذاری استفاده کنید. یک روش خوب این است که در دفترچه‌ای همه‌ی فرمول‌ها، معادله‌ها و روش حل آنها به روش خودتان همراه به چند مثال بنویسید. در هنگام مرور مطالب و فصل‌های مختلف با تکنیک پیش‌خوانی، زمانی را به مرور این فرمول‌ها و معادله‌ها همراه با مثال‌هایشان اختصاص بدهید.
با مرور چندباره‌ی این فرمول‌ها و معادله‌ها هر چندروز یک‌بار، تکنیک فاصله‌گذاری اثرش را می‌گذارد و فرمول‌ها در ذهن‌تان نقش می‌بندد.

خودآزمایی
پس از اینکه چند ماه از مطالعه و مرور همه‌ی مطالب با فاصله‌گذاری مناسب گذشت، باید خودتان را بیازمایید. از میان تمرین‌ها و تکالیف‌تان چندین مسئله دشوار را انتخاب و حل کنید. می‌توانید از کتاب‌های حاوی نمونه‌سؤال یا سؤالات مربوط به آزمون‌های پیشین استفاده کنید. ‌
خودتان را ارزیابی کنید؛ اگر از عملکردتان خشنود نیستید، پس به تکرار‌ بیشتری نیاز دارید (با فاصله‌گذاری). اگر از نتیجه راضی هستید به کارتان ادامه دهید.
بهبود سبک زندگی

برای افزایش توانایی حافظه‌تان به شکلی چشمگیر نکته‌های زیر را در زندگی روزمره‌تان در نظر بگیرید:
خواب کافی
پژوهش‌ها نشان داده‌اند دانش‌آموزانی که ساعت ۱۰ شب یا زودتر به خواب می‌روند نسب به کسانی که در نیمه‌شب یا دیرتر به خواب می‌روند، نمرات بالاتری کسب می‌کنند.
نظریه‌های زیادی در توضیح دلیل این نتایج ارائه شده است (از جمله بهبود تولید ملاتونین)، اما شما برای اصلاح عادت خواب نیازی به جزئیات ندارید. کافی است سعی کنید تا ساعت ۱۰ هر شب به خواب بروید و ۸ ساعت خواب خوب شبانه داشته باشید. این مسئله تأثیر شگرفی در عملکرد تحصیلی‌تان دارد، زیرا نه‌تنها حافظه‌تان را تقویت می‌کند، بلکه با استراحت کافی بهتر می‌توانید روی مطالعه و درک مطالب تمرکز کنید.

ورزش کافی
پژوهش‌های گوناگونی رابطه‌ی میان ورزش جدی و منظم را با عملکرد تحصیلی نشان داده‌اند. بین پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری و سایر تمرینات ایروبیک در یک روز و تمرینات قدرتی در روز بعد در رفت‌وبرگشت باشید. نیازی نیست مانند حرفه‌ای‌ها به خودتان سختی بدهید، اما ورزش کردن و تمرینات حرکتی مناسب ضروری است.

رژیم غذایی مناسب
مطالعات نشان داده‌اند حتی یک وعده غذای پرچربی ممکن است سطح اکسیژن را در خون تا ۲۰ درصد کاهش بدهد و این به معنای کاهش جریان خون در مویرگ‌های بسیار کوچک است. اگر قرار است ۲۴۰۰ صفحه را به حافظه‌تان بسپارید بهتر است عملکرد بدن‌تان را با غذاهای نامناسب تهدید نکنید. غذاهای کامل و فرآوری‌نشده میل کنید. غلات کامل، سبزیجات، حبوبات، خشک‌بار و میوه‌ها را در برنامه‌ی غذایی‌تان قرار بدهید. هچنین بهتر است فقط آب بنوشید.

و خلاصه اینکه
فراموش نکنید کلید موفقیت مرور چندباره با فاصله‌گذاری مناسب است. برای کاهش زمان مطالعه بدون از دست دادن نکات کلیدی و مهم تکنیک پیش‌خوانی را به‌کار بگیرید. دفترچه‌ی فرمول‌ها و معادله‌ها را فراموش نکنید. پیش از آزمون تا حد امکان مرور مطالب را تکرار کنید. هر دو هفته یک‌بار آزمونی برای خودتان ترتیب بدهید. همیشه خوب بخوابید، خوب بخورید و از ورزش روزانه غفلت نکنید. همه‌ی این نکته‌ها بخشی از روش صحیح مطالعه برای کنکور هستند.

چاپ این مطلب

  کنکور 94
ارسال کننده: admin - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۳۰ د - انجمن: کنکور - بدون پاسخ

اطلاعيه ‌سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور در باره:‌ تاريخ‌، نحوه‌ پرينت كارت‌ و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون سراسري‌ سال 1394

چاپ این مطلب

  وسایل روز کنکور
ارسال کننده: admin - ۸ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۳۳ ج - انجمن: کنکور - بدون پاسخ

سلام
وسایل ضروری روز کنکور را فراموش نکنید .
[تصویر:  %D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%87_%D9...%D8%B1.jpg]

چاپ این مطلب

  کتابخوان الکترونیک
ارسال کننده: admin - ۱ خرداد ۱۳۹۴، ۲۲:۱۹ ج - انجمن: کنکور - بدون پاسخ

سلام
 فرایند کتابخوانی در دنیای مدرن کاملا متحول شده وقتی جوری شده که همه کتاب های مورد علاقه ات را همراه داشته باشی و دقیقا به خاطر بیار که هر کتاب را تا چه صفحه ای مطالعه کردی یعنی نیاز به نشانه گذاری و علامت دهی نباشه یه کتابخوان هوشمند بدون اینکه هیچ وزنی را متحمل بشی . 
یکی از بزرگترین مشکلات بسیاری از کتاب ها جرم بسیار زیاد که حتی حمل آنها توسط فرد بعضا مشکل یا غیر ممکن هست . 
حالا در کتاب خوان به راحتی این مشکل حل شده در فیدیبو هم اپلیکشن آندروید هم نسخه اپل موجود هست . 

نسخه دیگر کتاب راه را ببینید که هردو اپلیکیشن را پشتیبانی می کنه  و نکته بسیار مهم اینکه شما می توانید کتاب مورد نظر خود را سفارش و اضافه نمایید . 




یکی از شعارهای یونسکو مدرسه بدون کتاب کاغذی بوده و هدف این شعار حفاظت از طبیعت بود .




حالا واقعا آیا وزارت آموزش و پرورش ایران می تونه تمام کتاب های درسی دانش آموزان را به فرمت کتابخوان تبدیل کنه و آیا روزی میرسه که دیگر هیچ کتاب کاغذی نباشه .




هرچند عده ای معتقد هستند که هیچی جای کتاب کاغذی را نمیگیره ولی من اعتقاد دارم که به پایان عمر کتاب های کاغذی زمان زیادی نمونده . این دو تا کتابخوان را رو گوشی خود تست کنید و لذت همراه داشتن کتاب های خود و مطالعه در همه جا و همه وقت را تجربه کنید . 


طبیعت زیبا بدون کتاب کاغذی .

چاپ این مطلب

  تبخال
ارسال کننده: ریحانه یزدان پرست - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴، ۰۹:۵۱ س - انجمن: کنکور - پاسخ (7)

سلام
باآرزوی موفقیت برای همه
سوال داشتم؛چرخه ی آلوده کردن بدن توسط ویروس تبخال لیتیکه یا لیزوژنی؟
ممنون

چاپ این مطلب

  بعضی یا بسیاری ؟؟؟
ارسال کننده: عاطفه حمیدی نسب - ۲۹ اسفند ۱۳۹۳، ۱۱:۰۵ ج - انجمن: کنکور - پاسخ (1)

سلام

در فصل 9زیست پیش یعنی ویروس ها و  باکتری ها

 تو متن نوشته شده که بسیاری از ویروس ها پوشش دارند درحالی که  کنار شکل نوشته بعضی از ویروس ها پوشش دارند

حالا تکلیف چیه؟کدومش درست تره؟

چاپ این مطلب

  بروز رسانی انجمن
ارسال کننده: Arash hemmati - ۷ اسفند ۱۳۹۳، ۱۰:۴۷ پ - انجمن: کنکور - پاسخ (6)

سلام چـــــــرا انجمن بروز رسانی نمیشه؟

یعنی هیچ بازدید کننده ای نداره؟

آقای یزدانپرست لطفا دیگه قالب انجمن رو عوض نکنین چون بازدید رو کم میکنه

چاپ این مطلب

  تعادل شیمیایی
ارسال کننده: فریده کرمی - ۹ بهمن ۱۳۹۳، ۲۱:۰۷ پ - انجمن: کنکور - پاسخ (1)

سلام وقتی یه ظرف سربسته حاوی اب داریم سرعت تبخیر اب تا رسیدن به تعادل ثابته یا اول سرعتش کمه بعد زیاد میشه؟ Huh

چاپ این مطلب